Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під час конфлікту у Винниках Денькович мирив фракцію „Нашої України”

Кандидат у народні депутати Іван Денькович під час конфлікту у Винниках між депутатами та мером опинився у ситуації, коли до спільного рішення не могли дійти дві половини фракції „Наша Україна”. Про це Денькович заявив сьогодні під час ефіру передачі „Прямим текстом” на 12 каналі, відповідаючи на запитання кореспондента „Гал-info”.
За словами Деньковича, у Винниках склалася важка ситуація, коли депутати не можуть знайти консенсусу з міським головою Винник Теодором Гудзяком. „Я розбирався в ситуації у Винниках і фракція БЮТ подала свої пропозиції міському голові. Натомість у „Нашій Україні” утворилося дві групи, одна з яких підтримує дії міського голови Винник, а інша -- ні.” Тому, на думку Деньковича, у ситуації у Винниках більшу відповідальність несе фракція „Нашої України”, а не БЮТу.
Нагадаємо, нещодавно депутати Винниківської міської ради подали звернення до прокурора Личаківського району Львова Володимира Василика. Підставою для звернення стала відмова Гудзяка проводити чергове засідання сесії 18 жовтня. Голови фракцій „Наша Україна”, БЮТу, УНП, СПУ, „Свободи” та „Пори” вважають, що міський голова порушив права депутатів, намагався погрозами змусити депутатів відмовитися від проведення чергової сесії. Гудзяк також прийняв рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності секретаря міської ради, що, за словами депутатів-юристів, взагалі суперечить діючому законодавству. З огляду на це, депутати висловили ініціативу визнання недовіри міському голові Винник, а відтак голосами більшості відправити його у відставку.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ