Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Під час матчу Україна – Словенія на «Арені Львів» палатимуть шини

Вболівальники планують палити шини під час матчу Україна-Словенія у Львові.
Фото з korupciya.com.

Вони протестуватимуть під "Ареною Львів" проти несправедливого розповсюдження квитків на матч.

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на "Газету по-українськи", вболівальники планують палити шини під час матчу Україна-Словенія у Львові.

"Збиралися з хлопцями під "Ареною Львів" палити шини. Але чекаємо, як Федерація футболу на ситуацію зреагує. Якщо ніяк, у суботу підемо з шинами під стадіон", — повідомив Андрій Гринчишин із райцентру Пустомити на Львівщині. За його словами спекулянти перепродують квитки вартістю 70 гривень по 500 гривень.

"Місяць тому планував 14 листопада піти на матч Україна — Словенія. Гроші на квиток відклав, дружину попередив. Минулого понеділка з роботи на кілька годин відпросився — за квитком побіг. Але пролетів, як фанера над Парижем", — розповів вболівальник Назар Панас.

"Прибіг до "Арени" о першій годині, черга стояла на 700 метрів. Були такі, що займали з ночі. Там люди перезнайомилися, разом накривали поляну. Дехто ледь на ногах тримався. Хтось намагався пропхатися поза чергою, але його одразу викидали. Останній раз таку шарпанину у Львові бачив, коли Папа Римський приїжджав. Збоку стояли поліцейські, але то не дуже допомагало. Одного вболівальника з черги вивели із синцем під оком, другий кричав, що йому зламали руку", - розповів вболівальник.

Провести службове розслідування щодо ситуації з продажем квитків доручив міністр спорту Ігор Жданов. "З таким "сервісом" ми ніколи не зможемо збільшити кількість уболівальників на футбольних аренах. Люди махнуть рукою і будуть сидіти вдома. Кількість виділених квитків — це одне питання. Але як сталося, що на "Арені Львів" працювали не всі каси, знаючи попередньо, що на цей матч буде ажіотаж?", - прокоментував він ситуацію.

Поєдинок плей-оф відбору Євро-2016 між збірними України та Словенії відбудеться 14 листопада у Львові. Стадіон "Арена Львів" має 34,3 тис. місць. Квитки почали продавати 28 жовтня. Того ж дня оголосили, що всі розкупили. 2 листопада надійшли ще 7 тис. Біля кас стадіону виникла двотисячна черга.

Depo.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ