Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Під час «Ночі у Львові» працюватиме благодійна крамничка

Благодійна крамничка працюватиме на площі Музейній, біля Храму Пресвятої Євхаристії (Домініканського собору), 16, 17, 18 листопада з 18.00 год до 00.00 год, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У благодійній крамниці будуть речі, виготовлені руками молоді, які є членами церковних спільнот – свічечки, книги, листівки, кавові деревці, вироби з бісеру. Особливістю є печиво «Ніч у Львові», яке розроблено спеціально до акції молодими людьми спільно з соціальним підприємством «Горіховий дім», - розповів Тарас Косар, координатор екскурсії «Молоді святі для молодої Церкви». 

Також в рамках акції «Ніч у Львові» у храмі Пресвятої Євхаристії(Домініканському соборі) відбудуться екскурсії «Молоді святі для молодої церкви». На екскурсії буде представлено молоді роки життя відомих нам постатей церкви – святих Пантелеймона, Варвари та Степана, блаженного Чарнецького, а також Андрея Шептицького.

«Ці святі та славні діячі нашої церкви були дуже активними у свої молоді роки, вони не боялися говорити правду та мали стійкі життєві принципи. Саме такий приклад ми хочемо показати сучасній молоді», - розповів отець Тарас Милян.

Довідка:

«Смачні промови» - новий проект Комісії у справах молоді Львівської Архиєпаріхії УГКЦ – смачне печиво та надихаючі думки на щодень. Вперше печиво презентуватиметься на заходах «Ніч у Львові» 16-18 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ