Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Під час призначення Кондро я консультувалася з двома представниками громадськості, – заступник міністра фінансів

Перед призначенням Ігоря Кондро на посаду керівника ДФС Львівщини заступник Міністра фінансів України Олена Макеєва консультувалася телефоном з двома львівськими активістами – Наталею Шелестак та Юрієм Мартинюком. Про це вона сказала сьогодні, 12 жовтня, під час брифінгу у Львівській торгово-промисловій палаті.

Брифінг Олени Макеєвої відбувся після публічної дискусії «Національний діалог: обговорення концепції податкової реформи», участь в якій, крім заступника Міністра фінансів, взяли представники львівської влади та бізнесу.  

За словами Олени Макеєвої, проведених консультації цілком достатньо, оскільки названі львівські громадські діячі представляли громадськість Львівщини на різних форумах та під час роботи Люстраційного комітету.  

«Шелестак Наталя, Юрій Мартинюк. Вони представляли громаду Львова в Києві на всіх конкурсах. Брали участь у люстраційних комісіях і приїжджали до Києва на розгляд кадрових комісій. Я їх особисто знаю, тому зателефонувала їм, спитала, чи були конкурси, чи задоволені вони тим, як все відбулося (під час представлення Ігоря Кондро. – Гал-інфо). Я отримала підтвердження. Після того було усне тестування (Ігоря Кондро. – Гал-інфо) на професійні знання. Я в цілому дуже задоволена. Це інтелігентна людина, яка, без сумніву, має професійні знання», – сказала Олена Макеєва.

За її словами, протести окремих громадських організацій проти призначення Ігоря Кондро можуть бути профінансовані.

«Це може бути нескінченний процес (мається на увазі, оскарження рішення та пікетування Податкової. – Гал-інфо). Громадські організації сьогодні за гроші можуть пікетувати податкову. Тому треба перевіряти інформацію, яка надходить. Якщо будуть факти, їх треба вивчати. На сьогодні Мінфін не одержувало скарг щодо діяльності пана Кондро», – резюмувала вона.

Нагадаємо, що окремі громадські організації Львівщини незадоволені непрозорим, із їхньої точки зору, процесом призначення голови Львівської ДФС Ігоря Кондро. На їхню думку, так само непрозорим буде й процес призначення начальників податкових інспекцій у районах, а також заступників керівника ГУ ДФС Львівщини. Наразі на ці посади претендують 24 особи. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ