Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час Євро-2012 довкола Львова функціонуватимуть буферні фан-зон для вболівальників

Під час матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року довкола Львова функціонуватимуть буферні фан-зон для вболівальників. Про це повідомив після відповідної наради заступник голови облдержадміністрації Володимир Губицький, інформує прес-служба Львівської ОДА.

За його словами, райдержадміністрації вже визначили необхідні території. Зокрема, Пустомитівський район запропонував ділянки поруч із селами Солонка та Скнилів, Городоцький – поблизу села Мшана, Жовківський – неподалік сіл Гряда, Дорошів, Дубляни та Сопошин, а Яворівський – на території села Рясна-Руська.

«У кожній буферній фан-зоні будуть передбачені парковки для автомобілів, автобусів та трейлерів. Тут також повинні бути заклади громадського харчування, великі екрани для трансляції матчів, санвузли та територія для наметового містечка, – розповів Володимир Губицький. – Влада повинна забезпечити фан-зони необхідними інженерними мережами, а всім решта – займатимуться зацікавлені підприємці».

Володимир Губицький розповів, що облдержадміністрація розробить каталог буферних фан-зон, який роздаватимуть на кордоні під час в’їзду вболівальників в Україну.

«Буферні фан-зони дозволять зменшити наплив приватного транспорту під час Євро-2012 до Львова. Вболівальники залишатимуть свої авто на цих парковках, а самі громадським транспортом добиратимуться до обласного центру. Спеціально для цього на час Чемпіонату будуть розроблені окремі маршрути», – зауважив заступник голови ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ