Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під носом міського голови Львова – незаконне будівництво

Уже три місяці ведуться ремонтні роботи у Львові в будинку на вул. Староєврейській 48, які завдають шкоди сусіднім будинкам. І от 17 листопада мешканці будинків, що руйнуються, вийшли до Ратуші вимагати справедливості.

 

Так, за словами мешканки вулиці Староєврейської Тетяни Волошин, її житло є одним з найбільш постраждалих від незаконного будівництва на вул. Староєврейській 48. Громадянка розповіла, що вона та сусіди зазнають шкоди від незаконних дій громадянина Канади Т. Р. П., який працює у київському офісі всесвітньо відомої компанії "Ернст енд Янг".

 

Мешканці розповіли, що у будинку N48 незаконно добудовано ще один поверх, а також – величезні балкони на кожному поверсі, а на даху будинку змонтовано металеву конструкцію, вагою 5 тонн, а фасад будинку обшито пінопластом.

Власник же квартир у будинку N48 обіцяв з’явитися  в суботу, 14 листопада, але так і не зустрівся із людьми, які цілий день його чекали під стінами того ж таки будинку.


Відтак, міських голова Львова Андрій Садовий повідомив, що відбулась нарада із головою райадміністрації, начальником управління охорони історичного середовища та керівником юридичного управління, де було розглянуто цю проблему. «На мою думку, є суттєві порушення з боку будівельників, тому треба з цим розібратися. ДП «Архібудконтроль» повинне зробити відповідні приписи, щоб призупинити роботи до легалізації документації та наведення ладу», – додав Андрій Садовий.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ