Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під офісом NewsOne почали розбирати барикаду з мішків

У Києві протестувальники, які блокують в'їзд на територію бізнес-центру, де розташований телеканал NewsOnе, почали розбирати барикаду з мішків, - 112.ua.

"Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та заступник міністра внутрішніх справ Троян, сьогодні на засіданні ми разом з ними дискутували, з керівником NewsOne, і з паном Головановим. Вони чітко дали зрозуміти, що каналу потрібно змінити інформаційну політику. Ми з розумінням поставилися до прохання міністра Авакова та начальника Нацради, що потрібно трохи переформатувати акцію, щоб люди все-таки могли проїхати", - цитує телеканал одного з учасників блокування каналу.

Разом з тим, за його словами, протестувальники збираються створити блокпост і перевіряти документи в людей, що проходять через нього, а також не пускати на територію телеканалу людей з георгіївськими стрічками і російських журналістів.

Як повідомлялося, раніше власник каналу нардеп Євген Мураєв у програмі "Український формат" назвав Революцію гідності "державним переворотом". Ці слова обурили присутніх у студії народних депутатів, які пішли з ефіру.

Увечері 3 грудня протестувальники в балаклавах заблокували будівлю телеканалу мішками з піском та металевими сітками.

Телеканал NewsOne - це інформаційний телеканал, який почав мовлення на території України в 2010 році. В кінці 2015 - на початку 2016 рр. канал посів третє місце в Україні за популярністю.

З моменту створення NewsOne належав Рудольфу Кирносу, власнику телеканалу Eu Music, потім 50% акцій перейшли медіахолдингу Вадима Рабіновича Media International Group. У 2011 році інші 50% акцій дісталися особисто Вадиму Рабіновичу. З січня 2014 року і донині власником є нардеп Євген Мураєв.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ