Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під синкопи «Альфа-джазу» хтось знищив сліди незаконного сортування сміття на Грибовичах

1/2
Поле, де активісти та ЗМІ зафіксували численні мішки із нелегальним сортованим сміттям на Грибовицькому сміттєзвалищі, цілком порожнє. Під шум від джазового фестивалю, хтось пригнав машини і вивіз відсортоване, повідомили активісти.

Активістів про це повідомили місцеві мешканці. Вони нажахані тим,  що навіть після 4 смертей, бізнес на нелегальному сортуванні сміття не зупинити. Про це повідомив Ігор Муравський, депутат Жовківської районної ради від партії УКРОП, голова районної комісії з екології.

Ігор Зінкевич, керівник ГО «Варта-1», депутат Львівської міської ради від партії УКРОП перевірив інформацію. 27 червня на сторінці «Варти-1» у соціальній мережі Фейсбук він розмістив фото, що підтверджує цю інформацію. Поле, де зберігались мішки із сміттям, що не встигли вивезти через трагедію на сміттєзвалищі, порожнє.

«Куди ділось посортоване сміття, а саме скло, пластик, макулатура, залізо. На території сміттєзвалища працює муніципальна дружина і поліція, але попри їхню присутність хтось це все вивіз!!!», - запитує Ігор Зінкевич.

Зважаючи на те, що факт наявності незаконного сортування зафіксований на фото і на відео активістами і провідними телевізійними телеканалами, можна припустити, що «зачистка» поля - свідчення безмежної жадоби до наживи. Без страху за наслідки.

Сподіваємось у Львівській міській раді, відгулявши джазовий фестиваль, знайдуть час на притомне пояснення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ