Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під угодою про коаліцію ще немає 7 підписів — Тарас Стецьків

Станом на сьогоднішній ранок зобов’язання про створення демократичної коаліції із Блоком Юлії Тимошенко не підписали 7 депутатів від блоку «Наша Україна – Народна самооборона». Про це «Гал-info» повідомив нардеп від блоку, заступник керівника фракції НУ – НС в парламенті 6 скликання Тарас Стецьків.
«Я думаю, що ці підписи незабаром з’являться. Президент Віктор Ющенко дуже чітко всіх попросив поставити ці підписи. Якщо буде потрібно, він може зробити це ще раз. Якщо почесний лідер політичної сили чітко та ясно просить підписати угоду про створення демократичної коаліції, то, я переконаний, що ці підписи будуть поставленими.
Ми не добиваємося жодних поступок з боку Блоку Юлії Тимошенко. Ті, хто не поставив підписи під коаліцією, вносять свої пропозиції у текст та зміст угоди, які і розглядатимуться сьогодні політрадою блоку», — наголосив Стецьків.
Водночас у Львові лідер ГП «Пора», член політради блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Владислав Каськів зазначив, що претензії «непідписантів» стосуються змін у законодавство щодо ведення бізнесу, зокрема, змін у податкове та банкове законодавство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ