Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваного у вбивстві дівчинки в Лощинівці арештували на 2 місяці

Суд заарештував на два місяці підозрюваного у згвалтуванні та вбивстві дівчинки в селі Лощинівка на Одещині, - Українська правда.

Таке рішення ухвалив у понеділок суддя Ізмаїльського міськрайсуду Олександр Прісакар.

"Суд розглянув докази, надані представниками слідства та захисту підсудного, і задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб щодо 21-річного підсудного, підозрюваного у згвалтуванні та вбивстві неповнолітньої мешканки села Лощинівка Ізмаїльського району", - зазначила Верба.

Підсудного конвойовано із залу суду в Ізмаїльське СІЗО.

Слідство інкримінувало підсудному скоєння злочину, передбаченого п. 2 і 10 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане із згвалтуванням і насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

Як відомо, громада села Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області під час сходу в зв'язку з вбивством 8-річної дівчинки, імовірно 20-річним ромом, в неділю вимагала виселити з населеного пункту всіх представників цієї національності.

Представники ромської громади погодилися залишити село ЛощинівкаІзмаїльського району Одеської області, де на них ополчилися інші жителі.

Глава Ізмаїльської райдержадміністрації Валентина Стойкова розповіла, що хлопець вбив дівчинку викруткою.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ