Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Підозрюваний у вбивстві патрульних стверджує, що він не Пугачов

Підозрюваний у вбивстві патрульних поліцейських в Дніпрі заперечує свою провину і говорить, що Пугачов, не – його прізвище. Поліція запевняє у протилежному. "Свою провину він не визнає і відзначає, що Пугачов – не його прізвище", - розповів заступник голови Національної поліції Вадим Троян, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Правоохоронці стверджують зворотнє. "За всіма ознаками це був громадянин Пугачов. Він затриманий. Ми підтверджуємо, що це саме ця людина", – сказав Троян. За його словами, зловмисник намагався звернувся за допомогою з лікарень міста за іншим, підробленим, паспортом на прізвище Михайленко. Він не назвав своє прізвище і таким чином хотів отримати медичні послуги. "Ми вилучили підроблені документи, речові докази, перуки і вуса. Він маскувався", – зазначив Вадим Троян. Він додав, що затриманий зараз перебуває під наркозом, лікарі вилучили у нього кулю з живота. Нещодавно його вивезли з операційної. Троян повідомив також, що зброя ще не знайдена, вилучили поки тільки гільзи.

Як повідомлялося, поліція відкрила три кримінальні провадження за фактом вбивства двох патрульних в Дніпрі.

Нагадаємо, вранці 25 вересня у Дніпрі водій автомобіля Citroen застрелив патрульного поліцейського Артема Кушуєва, який зупинив його автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Працівник патрульної поліції загинув на місці, а його напарниця Ольга Макаренко отримала поранення. Згодом вона померла у лікарні під час операції. У вбивстві патрульних підозрюють 33-річного жителя міста Торез Донецької області Олександра Пугачова. 

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко повідомив, що Пугачов є колишнім бійцем батальйону "Торнадо". Пізніше міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що вбивця поліцейських затриманий. Він отримав поранення в перестрілці з правоохоронцями і йому зробили операцію в одній з лікарень Дніпра.
dt.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ