Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці готуються до провокацій

На Майдані Незалежності в Києві за станом на 8.30 четверга присутні близько 300 підприємців, які протестують проти Податкового кодексу.

Про це повідомляє Обком.

На цей момент організатори акції розподіляють людей по входах у наметове містечко, побоюючись провокацій, про які стало відомо в середу.

Нагадаємо, учора народний депутат Юрій Гримчак (фракція «НУ-НС») з покликанням на власні джерела повідомив, що Партія регіонів вербує «бойовиків» з метою проведення провокацій на мітингу проти прийняття Податкового кодексу в Києві 25 листопада.

За його словами, «відразу в кількох областях - а саме Полтавській, Житомирській та Кіровоградській - Партія регіонів сьогодні вербувала «бойовиків» для проведення провокацій на столичному мітингу 25 листопада».

«За нашими даними, цим людям буде надано транспорт і взагалі - створено режим найбільшого сприяння», - заявив народний депутат.

У зв'язку з цим Гримчак готує офіційне звернення до міністра внутрішніх справ, голови Служби безпеки України, а також до керівництва київського головуправління МВС, з проханням перешкодити можливим провокаціям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ