Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці Львівщини об’єдналися в Комітет порятунку бізнесу

На Львівщині створили регіональну організацію „Національний комітет порятунку бізнесу” - про це сьогодні під час прес-конференції розповів голова обласного комітету Андрій Лавак.
„Такий комітет було створено у Києві на всеукраїнському з’їзді підприємців ще у грудні, у Львові ж створення обласного осередку відбулося 6 лютого”, - розповів Андрій Лавак. Організація має статус громадського об’єднання і своєю метою бачить боротьбу проти тиску на малий та середній бізнес. Особливу увагу її члени акцентують на тому, що вона була створена „знизу”, ініціаторами були власне підприємці. Основною проблемою, на яку вказують підприємці, є податковий тиск. „Ми хочемо змінити сам принцип оподаткування. Ставимо собі за мету поміняти владу і її ставлення до бізнесу, щоб підприємництву не треба було допомагати і воно могло спокійно сплачувати податки”, - прокоментував член комітету Володимир Говірко.
На установчих зборах були присутні представники від більш ніж 40 підприємств Львівщини, проте деякі громадські організації виявили бажання долучитися пізніше. Також в Комітеті планують звернутися до всіх громадських організацій Львівщини з пропозицією приєднатися. „Нам потрібно об’єднуватися і рішуче виборювати, щоб влада прислуховувалася до підприємців і діяла згідно з законом, а не підвищувала податки, заганяючи цим нас в глухий кут”, - прокоментував Володимир Говірко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ