Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці погрожують недовірою Садовому та депутатам

Підприємці погрожують ініціювати процедуру висловлення недовіри міському голові Львова та депутатському корпусу. Про це сьогодні, 31 березня, на сесії Львівської міської ради заявив представник пікетувальників Іван Ривак.

Саме Івана Ревака було запрошено до сесійної зали, що він оприлюднив резолюцію мітингу підприємців. Зокрема, він сказав: «Ми за те, щоб платити за землю більше, але не таку ціну. Це поставить на коліна бізнес і це позначиться на кожному львів’янину. А також постраждає скарбниця. А тому ми не погоджуємось з такою платою і платити за землю за такими цінами не будемо».

У резолюції такожзазначено, що підприємці вимагають скасувати ухвалу міської ради номер 2712, розробити новий документ, залучивши до робочої групи представників профспілки та власників бізнесу. «Нам не потрібна неефективна влада, яка вбиває клина у відносини між бізнесом і владою, ми залишаємо за собою право ініціювати недовіру голові та депутатському корпусу», – повідомив Іван Ривак.

Нагадаємо, сьогодні, 31 березня, до Львівської міської ради прийшло кілька сот місцевих підприємців. Вони вимагають від депутатів, які зібрались на чергову сесію, припинити "львівський землетрус" - скасувати нову нормативно-грошову оцінку землі у місті, яка почала діяти від 1 січня цьогоь року. Її запровадження призвело до того, що орендна плата зросла від 4 до 10 разів залежно від району в місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ