Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підсудних у справі про трагедію 2-го травня в Одесі залишили під вартою

Підсудних у справі про трагедію 2-го травня в Одесі залишили під вартою ще на два місяці. Повідомило Громадське.ТВ.

Сьогодні в Приморському районному суді міста Одеси розпочався розгляд кримінальної справи стосовно затриманих після трагедії 2 травня, в якій загинуло 46 людей. Підтримати підсудних до суду прийшли родичі та активісти так званого «Антимайдану».

У результаті слухання всіх підсудних залишили під вартою ще на 2 місяці.

На початку засідання один з фігурантів справи, громадянин Росії, заявив відвід всієї судової колегії, після чого суд пішов до дорадчої кімнати для розгляду заявив. Своє клопотання підсудний пояснив недовірою до суду через події в Україні. Однак такої мотивації було недостатньо відповідно до Кримінального кодексу, тому суд відмовив.

Другого травня Одесі між представниками Євромайдану та проросійськи налаштованими сепаратистами виникли сутички. В результаті наметове містечко «антимайданівців» перед Будинком профспілок було знищене, у будівлі виникла пожежа. За інформацією прокурора Одеської області Ігора Боршуляка у пожежі загинуло.

Петро Порошенко заявив про наявність доказів, що другого травня в будівлі обласної федерації профспілок в Одесі був організований теракт.


Громадське.ТВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ