Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підтримати педагогів флешмобом #ВчителіВажливі - міністр Гриневич

Міністр освіти та науки Лілія Гриневич привітала освітян з професійним святом.

Лілія Гриневич: "Дорогі друзі, вітаю всіх з #ДеньВчителя. Цього року це не звичайне свято, а День вчителя напередодні старту реформи Нова українська школа. Зміни вимагають від наших педагогів більше сил, більше енергії для саморозвитку та навчання, але сподіваюся - дадуть більше задоволення від роботи і віддачі від дітей.

Сьогодні соціальний статус українського вчителя, на жаль, лишається низьким. Водночас, кожен з нас знає, яку важливу роль педагог відіграє в житті окремої людини та суспільства загалом. Давайте нагадаємо про це!

Звертаюся до вас з пропозицією підтримати педагогів флешмобом #ВчителіВажливі. Ідея проста - ви робите пост у Facebook (текстовий, відео чи навіть аудіо, якщо бажаєте). Мета - розповісти про свого вчителя або будь-якого педагогічного працівника, який значним чином вплинув на ваше життя. Обов’язково ставте хештеги #ВчителіВажливі та #ДеньВчителя, щоб ваші історії було легше знайти, а також позначайте друзів та закликайте їх приєднатись до флешмобу.

Якщо ж говорити про мене, то на формування моєї особистості вплинули всі мої педагоги – вихователі, вчителі, викладачі. Однак найбільше – Марія Іванівна, моя вчителька математики. Саме вона розвинула в мені любов до вирішення складних завдань. Думаю, сміливо можна сказати, що це визначило мою долю на роки вперед)

Дякую Марії Іванівні, дякую усім педагогам.

Приєднуйтесь до флешмобу, бо #ВчителіВажливі і ми маємо про це говорити, а не лише думати)".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ