Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Підтверджується інформація про поранення терориста «Гіві», - Снєгирьов

Сьогодні, 31 січня, з’явилася інформація про поранення терориста Михайла Толстих, що маєпозивний «Гіві» і який є ватажком батальйону "Сомалі". Ця інформація підтверджується. Про це в коментарі Гал-інфо розповів співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.

За його словами, підрозділи батальйону «Сомалі» під керівництвом «Гіві» передислокували в промзону Авдіївки.

«Інформація про поранення «Гіві» підтверджується. Однак, не виключено, що передислокація провели спеціально для його зачистки. Можливо, вирішили просто під шумок великих боїв списати його, як вже списали його соратника «Моторолу», - зазначив він.

Окрім того, Дмитро Снєгирьов наголосив, що в боях в промзоні Авдіївки загинув комбат «Грек», який був культовою фігурою для бойовиків.

«Взагалі на них там якийсь серйозний мор напав», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Варто додати, що інформацію про поранення «Гіві» поширив і народний депутат Євген Дейдей в ефірі Еспресо.TV.

«Мені дзвонили хлопці, ходять такі чутки, чутки вже і до Києва дійшли. І сподіваємося, що це так. Якщо бойовий командир виведений з ладу, то фактично можна вважати цей підрозділ розбитий. Ми стикалися з цим підрозділом в прямому контакті. Це орки, це не підрозділ», - сказав Дейдей.

Також про поранення «Гіві» на Фейсбуці повідомив і нардеп Андрій Антонищак.

Терорист «Гіві» разом із «Моторолою», який загинув у ліфті Донецька, став відомим в результаті боїв за Донецький аеропорт. Він також відомий тим, що знущався над українськими військовими, які потрапили в полон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ