Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підвищення цін в Україні це катастрофа, до якої призвів уряд Януковича– Шкіль

Візит Президента України Віктора Ющенка на розширену нараду у Кабміні мав яскраву політичну складову, який показав зміну настроїв, та засвідчив те, що Президент залишається центром прийняття рішень.
Таку думку у коментарі „Гал-info” висловив кандидат в народні депутати України від БЮТу Андрій Шкіль.
„Будь яке засідання такого рівня, зазвичай, окрім економічної, має ще й політичну складову, – сказав Шкіль. – Звичайно, Президент прийшов щоби здійснити тиск на уряд Януковича в зв’язку з проблемою підняття цін”.
За словами Шкіля, Ющенко яскраво продемонстрував, що він залишається центром прийняття рішень. „Раніше Кабмін своїми діями нищив в Україні інститут Президентства, – каже Шкіль. – А тепер відбулася зміна настроїв, коли Януковичу залишили роль „це подай, або це принеси”.
На думку Шкіля, бездарна робота уряду Януковича призвела до катастрофи. „Це біда, катастрофа для України, коли ціни зросли так різко”, – вважає Шкіль, кажучи, що зі зміною уряду, коли до влади прийде Тимошенко, все різко зміниться у кращу сторону. „Тимошенко вже раз продемонструвала це, коли була Прем’єр-міністром після Помаранчевої революції”.
Нагадаємо, учора у Кабінеті міністрів відбулася нарада за участю Президента України Віктора Ющенка, на якій йшлося про зростання цін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ