Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підземному переходу на Стрийській знайшли господаря

Сьогодні, 29 травня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про прийняття на баланс Сихівської районної адміністрації підземного пішохідного переходу на вул. Стрийській, 45 – вул. Володимира Великого». Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зауважила під час доповіді на засіданні виконавчого комітету директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, це вже фіналізуюче рішення щодо цього переходу.

Нагадаємо, раніше (28.04.2017р) виконавчий комітет ухвалив рішення № 350 «Про реєстрацію права комунальної власності на підземний пішохідний перехід на вул. Стрийській, 45 – вул. Володимира Великого». Зараз же цей підземний пішохідний перехід загальною площею 381,6 кв. м, згідно з технічним паспортом, складеним Обласним комунальним підприємством Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» передали на баланс Сихівської РА.

Як раніше повідомляв заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, загальний бюджет робіт з ремонту та облаштування освітлення у підземному переході на вул. Стрийська, 45 – Володимира Великого становить 450 тис. грн. Тож далі на розгляд сесії Львівської міської ради буде винесено проект ухвали про виділення цих коштів для проведення ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ