Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після нападу силовиків на редут зник доброволець-інвалід

Після нападу силовиків на редут «16 добровольчого батальйону» на станції Кривий Торець зник доброволець - інвалід. Про це сьогодні, 14 березня, в коментарі Гал-інфо розповів ветеран російсько-української війни, другий командир батальйону «Донбас» Анатолій Виногродський.

«Відпустили всіх затриманих, але одного ми досі не можемо знайти. Ми встановили, де він перебував, але його там немає, і вони (силовики, - ред.) брешуть про те, де він тепер перебуває. Цей хлопець не лише ветеран російсько-української війни, доброволець, але й інвалід війни», - сказав Анатолій Виногродський.

Додамо, що сьогодні, 14 березня, з трибуни парламенту голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк також заявив, що після спецоперації із затримання зник 25-річний доброволець-інвалід з «Айдару» Павло Герасименко.

Він повідомив, що боєць на фронті втратив ногу.

Олег Березюк закликав СБУ та МВС негайно подати інформацію про те, що відбувається з цією людиною і де він зараз перебуває.

Нагадаємо, що учора, 13 березня, силовики СБУ разом із спецпідрозділом КОРД провели спецоперацію із деблокування залізничної гілки на станції Кривий Торець. Внаслідок чого було затримано 43 добровольця, які брали участь у блокаді.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, 28 лютого відбувся штурм редуту блокади у Кривому Торці. Тоді озброєні «тітушки» штурмували редут силами, що у 5-6 разів переважають сили блокадників.

За повідомленням Штабу, тоді для прикриття використовували пенсіонерів та телекамери, а поліція повністю бездіяльна. Один з блокадників отримав легке ножове поранення у ногу.

Невідомі намагалися захопити тепловози з вугіллям та знищити редут.

Додамо, що раніше сутичка з поліцією була біля Бахмутського блокпосту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ