Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після обрання на пост Президента України Гриценко обіцяє диктатуру

Після обрання на пост Президента України Анатолій Гриценко обіцяє стати справжнім диктатором для чиновників. Про це голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки оборони, голова Всеукраїнської громадської організації «Громадянська позиція», кандидат на пост Президента України заявив в ефірі програми Шустер Live.

«Я на 100% буду диктатором для чиновників. Хто в цьому сумнівається, нехай подивиться на мою роботу в міністерстві оборони», - зазначив він і розповів, що ні на кого ніколи не підвищував голос, однак усі знали, якщо не виконають завдання - залишаться без голови.

«Серед усіх міністерств Міноборони, яке я очолював, було єдиним, де наказом міністра за знущання над солдатами, крадіжки чи використання бюджетних коштів не за призначенням вилітали з посади миттєво», - повідомив екс-міністр оборони.  

Таку  саму диктатуру Гриценко обіцяє для  чиновників усієї України, і усе  заради підвищення їхньої відповідальності.

«1933 року у Стокгольмі терористи захопили банк і певний час тримали людей у страху. Заручники настільки звикли одне до одного, що після звільнення почали писати одне одному листи. Так само і нас держава хабарників, шахраїв, мародерів та вбивць довела до того, що громадяни сприймають що завгодно як істину», - вважає кандидат на пост Президента.  

Він переконаний, що глава держави повинен діяти  рішуче та саджати до в'язниці шахраїв  і вбивць, які обіймають зараз  високі державні посади.

«Попри те, що донині не відомо, хто замовив вбивство Вадима Гетьмана, В'ячеслава Чорновола та Георгія Гонгадзе, і де знаходиться Лозинський, на своїх місцях залишаються сидіти і генпрокурор, і голова СБУ, і міністр внутрішніх справ. Попри те, що 120 мільярдів гривень фактично розікрали через схему рефінансування банків завдяки НБУ, його голова - кандидат економічних наук Володимир Стельмах залишається й надалі рулити ситуацією у своєму кріслі. В цей же час президент та прем'єр, що також мають ступені з економіки, повністю погоджуються з діями голови Нацбанку. Хтось має понести за це відповідальність», - підкреслив Гриценко.  

На його думку, Президент не повинен призначати першим заступником голови СБУ мільярдера чи людину без диплому, не повинен тримати країну кілька місяців без міністра оборони, обіцяючи у своїх офіційних листах внести кандидатуру ще до початку поточної сесії.

«Якщо глава держави сьогодні не розбереться у своїй адміністрації і не перевірить людей, значить він - не на своєму місці», - вважає кандидат у Президенти.  

В свою чергу він обіцяє завдяки диктатурі зупинити розкрадання бюджетних  коштів через систему рефінансування банків, тендерну палату тощо.

«Хто дозволив розкрасти мільярди з системи рефінансування банків? Сьогодні Ющенко взяв на себе відповідальність за дії Стельмаха. Адже депутати тричі голосували за те, щоб зняти з посади голову НБУ, однак лише президент має вносити подання на його звільнення. Хто відповів за тендерну палату, де були розкрадені десятки мільярдів гривень, через що, будучи на посаді міністра оборони, я 4 місяці не міг закупити пальне для авіації? Хто поніс відповідальність за діяльність РосУкрЕнерго? Відповідь очевидна, - наголосив Гриценко. - Саме тому, для запобігання таким випадкам я обіцяю диктатуру для чиновників».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ