Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

!FEST запропонував постраждалому від отруєння компенсацію … бофонами

Холдинг !FEST відмовився виплачувати моральну компенсацію одному із постраждалих від масового труєння в «Трапезній» УКУ, яке сталося 26 жовтня. Про це користувач Фейсбук Bohdan Lozytskyy розповів на своїй сторінці.

27 жовтня Богдан Лозицький потрапив до Львівської комунальної інфекційної лікарні з підозрою на сальмонельоз. Діагноз підтвердився. Чоловік провів у медичному закладі два тижні. За цей час представники холдингу кілька разі з’являлися в лікарні, цікавилися, чи щось потрібно. Згодом вартість лікування компенсували.

«Та коли виникло питання  про моральну компенсацію втрачених двох тижнів життя, мені запропонували відшкодувати … бофонами. Якщо хтось не знає, то це така система накопичення бонусів у мережі… А тепер уявіть ситуацію - ви тільки що отруїлися в одному із закладів мережі, після чого провели п'ять діб в туалеті, а в якості компенсації вам пропонують піти ще поїсти там же. Класно?», - обурився постраждалий.

Коли ж зайшла мова про фінансову компенсацію, представники !FEST  кілька днів не виходили на зв'язок, а згодом повідомили, що про жодну фінансову компенсацію за втрачені час і нерви навіть мови не може бути.

Додамо, що це не перший випадок масового отруєння в закладах цієї мережі ресторацій. В травні 2015 року в «Театрі пива» на площі Ринок отруїлися близько 60 людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ