Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Після перемоги на «Євробаченні» гонорари Джамали зросли у 5 разів

Гонорари української співачки Джамали після перемоги на музичному конкурсі «Євробачення-2016» зросли у п'ять разів, - ArtNews.in.ua.

«Якщо ще на початку року концерт Джамали коштував близько 5 тисяч доларів, і їй доводилося скасовувати їх — були напівпорожні зали, то тепер її гонорар за виступ у звичайні дні становить 20 тисяч євро, а у святкові — 25 тисяч євро», — розповів директор одного з київських event-агентств.

За інформацією видання, торішній тур Джамали, по суті, провалилася, оскільки всі заплановані концерти, крім київського і львівського, були скасовані через великої кількості непроданих квитків. Після перемоги на «Євробаченні» у співачки різко зросла кількість виступів, а крім того, її запросили на кілька музичних фестивалів.

Сама артистка заявила, що восени збирається проїхати по Україні з ще одним концертним туром. За словами Джамали, її головна умова для організації гастролей — невисокі ціни на квитки.

14 травня Джамала (Сусана Джамаладінова) перемогла у фіналі «Євробачення» з піснею «1944», присвяченій депортації кримських татар при Сталіні. 16 травня президент України Петро Порошенко присвоїв Джамалі звання народної артистки країни.

ArtNews.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ