Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Плотницький стверджує, що не виїжджав з ОРЛО

Лідер бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький стверджує, що не залишав територію ОРЛО у зв'язку з конфліктом з "главою МВС ЛНР" Ігорем Корнетом, - 112.ua.

За словами Плотницького, на тлі поточної ситуації в Луганську він не має наміру залишати ОРЛО.

"Я нікуди не виїжджав і найближчим часом не планую. Кожен мешканець "ЛНР", який хоч раз стикався зі мною на пункті пропуску, знає, що я, як і будь-який інший громадянин, стою в черзі і перетинаю кордон, як і всі, тому всі бачать, коли я їду і коли приїжджаю", - заявив Плотницький.

При цьому Плотницький додав, що відбувається в Луганську є спробою державного перевороту.

"Так, ми так і говоримо. І які сили в цьому замішані, ми будемо далі дивитися і розбиратися. Як ще можна назвати ситуацію, коли людина звільнений судом від займаної посади, але при цьому намагається силовим методом проводити якісь операції. Це і є спроба захоплення влади. Але це ні в кого не виходило і не вийде зараз", - констатував він.

Нагадаємо, вчора в Луганську загострилася ситуація. У центр міста вивели військову техніку і "силовиків ЛНР", були перекриті дороги і заблокована робота установ. Пізніше стало відомо про конфлікт між двома угрупованнями бойовиків, очолюваними Теслярським і "міністром МВС" Ігорем Корнетом.

Пізно ввечері місцеві жителі опублікували в соцмережах відео, на якому в Луганськ з боку Донецька заходить колона військової техніки нібито з розпізнавальними знаками "ДНР".

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ