Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Плотницький виїхав до Москви із "сукою через плече" – російське видання

"Московский комсомолец" припустився сміховинної помилки, описуючи виїзд ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького до Росії. Про це написав сайт "Гордон".

"Гордон"Видання "Московский комсомолец" опублікувало на своєму сайті новину про виїзд ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького до Росії, припустившись у тексті сміховинної помилки.

У замітці про те, що російський письменник і бойовик "ДНР" Захар Прилєпін зустрів Плотницького в Москві, журналісти написали, що ватажок "ЛНР" був із "сукою через плече".

Повідомлення було опубліковано о 20.57 за Москвою і станом на 21.25 ще не виправлено.

20 листопада ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький відправив у відставку "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета, однак той відмовився підкорятися цьому наказу.

21 листопада група невідомих у військовій формі без знаків розрізнення захопила центр Луганська, зокрема адміністративні будівлі. У Луганську відключили телебачення та мобільний зв'язок, також виникли перебої з електрикою.

Сам Плотницький заявив, що керівництво "МВС ЛНР" є нелегітимним, а Корнета відсторонено.

Учора "Новая газета" повідомила, що бойовики "міністерства внутрішніх справ ЛНР" заарештували щонайменше 20 працівників "прокуратури" терористів, зокрема "головного прокурора", "військового прокурора" і їхніх заступників. Затриманих бойовиків нібито повели в будівлю "народної ради ЛНР", яку заблокувало і використовує у своїх цілях "МВС ЛНР"... 

23 листопада, за даними "Новой газеты", Плотницький покинув територію Луганська. За інформацією видання, у кортежі з Плотницьким виїхали керівник його "адміністрації" Ірина Тейцман, "глава телерадіокомпанії ЛНР" Анастасія Шуркаєва і низка інших осіб.

За словами радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка, Плотницький перебуває в Росії".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ