Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Пляжний гандбол: збірна України вийшли з групи на чемпіонаті Європи

В хорватському Загребі триває чемпіонат Європи з пляжного гандболу. В чоловічому турнірі збірна України достроково гарантувала собі вихід до другого групового раунду.

За перші два дні турніру українці перемогли Швецію (2:0), Швейцарію (2:1), Сербію (2:1), Норвегію (2:0) та програли Франції (1:2). 22 червня о 17.00 за київським часом наша команда в останньому матчі групи «В» зустрінеться з фаворитом - збірною Хорватії.

Всього в чоловічому чемпіонаті Європи беруть участь 14 команд поділених на дві групи. По чотири найкращі команди кожної з двох груп вийдуть до другого групового турніру. Команди, що посядуть 5-7 місця, зіграють у втішному турнірі.  

Чоловіча збірна України: Олександр Полторацький, Ігор Копишинський, Леонід Михайлютенко, Богдан Оліферчук, Віталій Горовий, Микола Кривошей, Денис Науменко, Юрій Шамрило, Микола Шніт, Ростислав Поліщук. Головний тренер – Олег Сич.

В жіночому турнірі на чемпіонаті Європи-2017 беруть участь 15 команд, що поділені на три групи. З кожного квінтету до другого групового раунду виходять по три найкращі команди. Збірна України стартувала з поразки від Норвегії 0:2, але надалі здобула три перемоги поспіль – над Польщею 2:0, Швецією 2:0 та Францією 2:0. Наша команда вийшла до другого групового раунду, в якому будуть розігруватись місця в чвертьфіналі.

Жіноча збірна України: Валерія Кирилова, Катерина Чумак, Ольга Лаюк, Ірина Глібко, Альона Сорокіна, Юлія Андрійчук, Леся Смолінг, Валерія Зоря, Ірина Яблонська-Бобаль, Олександра Кребс. Головний тренер - Валентин Вакула.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ