Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

По відношенню до Луценка розпочалися тортури, - Яценюк

Менську колонію навмисно недофінансовують, щоб не купувати препарати, необхідні для лікування Юрія Луценка. Про це заявив журналістам голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк біля Київського апеляційного суду, де розглядалася скарга на вирок Юрія Луценка, в четвер, 29 листопада, повідомила прес-служба ВО «Батьківщина».

Арсеній Яценюк зазначив, що провів годинну розмову із Юрієм Луценком у суді. «Щойно ми годину поспілкувались з Юрієм Луценком. Він мені розповів, що протягом останніх 20 днів всі медичні препарати, необхідні для його життя, на превеликий жаль, йому не дають», - наголосив він.

За його словами, Державна пенітенціарна служба також відмовила Юрію Луценку в можливості придбати медичні препарати за власний кошт і передати йому.

На переконання Арсенія Яценюка, «практично розпочалися тортури по відношенню до Юрія Луценка». «Є інформація, що колонію умисно не фінансують для того, щоб не придбавати відповідні медичні препарати для лікування Юрія Луценка», - наголосив голова Ради Об’єднаної опозиції.

Арсеній Яценюк зазначив, що під час розмови із Юрієм Луценком піднімалися також теми майбутніх подій в Україні та спілкування екс-міністра з послами США та ЄС.

Відповідаючи на запитання журналістів, Арсеній Яценюк зазначив, що мета цих знущань одна – дотиснути: «Вони чудово знають про його медичні діагнози і про низку захворювань. Протягом двадцяти днів Юрію Віталійовичу не дають ті медичні препарати, які зобов’язані давати. Звичайно, що це робиться тільки з однією метою – ще більше натиснути на особистість».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ