Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

По вулицях Львова уже розвозять піскосуміш на випадок ожеледиці

Як інформують у районних адміністраціях міста, снігоприбиральна техніка готова до роботи в зимовий період. Також заготовлено піскосуміш для посипання доріг, її уже розвозять на підйоми-спуски доріг, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Шевченківськомурайоні на закупівлю піскосумішіза увесь 2012 рік витратилиблизько870 тисгрн. «На початок сезону уже завезли300 тонн,а загаломна весьзакупили 2,5 тис тоннпіскосуміші, техніка ШРП готова до роботи»,—повідомляють у відділі комунального господарства.. 

Також 670 кубометрів піскосуміші придбала Личаківська районна адміністрація. Близько 10 м. куб. уже розвезли на підйоми-спуски в металевих контейнерах, на випадок різкого похолодання. На піскосуміштут витратили близько200 тисгрн.

Не буде слизько на дорогах у Франківському районі: комунальники забезпечені і технікою, і реманентом, закупили 1 тис м куб піскосуміші. Встановлюють піраміди із піскосумішшю на мостах, підйомах та спусках, до прикладу на вул. Кульпарківській, Княгині Ольги, на мосту на вул. Стрийській.

На закупівлюпіскосуміші для Сихова виділили410 тисгрн., за ці кошти придбають 1,7 тисметрів кубічних суміші. У Галицькому районі купили280 тоннсолі та700 кубометрівпіску.На цевитратили250 тисгрн.У Залізничній районній адміністрації закупили2300 тоннпіскосуміші приблизно на400 тисгрн. Також з минулого року залишилось190 тоннпіску.

Нагадаємо, взимкуна вулицяхЛьвова працюватиме130 одиницьснігоприбиральної техніки:85 одиницьприбиральної техніки,а також45 одиницьдля навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ