Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Поблизу Мар’їнки загинуло 2 військовослужбовців ЗСУ, ще 5 - поранено

В ході протистояння незаконним збройним формуванням, одне з наших озброєнь вийшло з ладу та розірвалось. Внаслідок цього трагічного інциденту 2 українських військових загинули, 5 – дістали поранення, - прес-центр штабу АТО.

Російсько-окупаційні угруповання не проявляли особливої активності в світлу частину доби. Проте навіть незначне вогневе протистояння свідчить про небажання ворога дотримуватись Мінських угод. 

"На Луганському напрямку, бойовики били із мінометів калібру 82 міліметри по наших позиціях неподалік Троїцького. А в районі Новозванівки бандити використовували гранатомети і великокаліберні кулемети. Ворожа БМП працювала по наших опорних пунктах на підступах до Чермалика, що на Приморському напрямку. Також, близько 4 ранку, незаконні збройні формування розпочали обстріл українських укріплень неподалік Мар’їнки. У відповідь сили АТО накрили противника щільним вогнем", - йдеться в повідомленні.

У випадку активізації агресії ворога із систематичним застосуванням важкого озброєння, що призводить до втрат серед українських бійців, керівництво АТО залишає за собою право на підведення до лінії розмежування та застосування нашої важкої техніки та артилерії.

Зазначимо, що за потреби Збройні Сили України готові не лише зберегти визначену мирними угодами лінію розмежування, а й примусити ворога дотримуватись виконання першого та другого пункту Мінських угод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ