Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Почесний громадянин Львова щомісяця отримуватиме 5 тис. грн

Сьогодні, 27 квітня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до Положення про почесні відзнаки територіальної громади Львова. «За» проголосували 37 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Як сказано в пояснювальній записці, відповідно до Положення про почесні відзнаки територіальної громади Львова, звання «Почесний громадянин міста Львова» є свідченням офіційного визнання заслуг перед містом, львівською громадою та видатного внеску у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери, а також у підвищенні авторитету Львова на державному і міжнародному рівнях.

Звання надається за тривалі зусилля, що увінчалися вагомим успіхом на користь міста і його мешканців, сприяли підняттю престижу Львова. Званням можуть бути нагороджені громадяни України та іноземці з метою морального стимулювання їх діяльності і засвідчення видатних особистих досягнень.

«Враховуючи вагомий внесок осіб, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Львова», у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери, а також у підвищенні авторитету Львова на державному і міжнародному рівнях, вважаємо за необхідне передбачити можливість встановлення додаткової соціальної гарантії для окремих Почесних громадян міста Львова у вигляді щомісячної виплати у розмірі 5 000 грн. відповідно до розпоряджень Львівського міського голови», - сказано в документі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ