Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податківці виявили порушення у 58-ми із 78 перевірених фінансових установ

За 9 місяців цього року працівники підрозділів контролю за фінансовими установами та операціями у сфері ЗЕД ДПА у Львівській області провели 78 перевірок фінансових установ, у 58 – встановлені порушення. Кількість перевірок банківських установ зменшено порівняно з аналогічним періодом минулого року в 1,8 раза, небанківських установ – у 1,2 раза. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.
За результатами контрольно-перевірочної роботи донараховано податкових зобов’язань та застосовано штрафних санкцій на суму 861 тисячу гривень, у тому числі по банківських установах – 254 тисячі гривень, по небанківських фінансових установах – 607 тисяч гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року донарахування збільшено по банках у 1,5 раза, по небанківських фінансових установах – у 5,9 раза.
Рівень узгодженості донарахованих сум по фінансових установах становить 12,7% (при середньому по Україні – 4%). Матеріали перевірок 15 платників податків, які перебувають на консолідованій сплаті, направлено до ДПІ за їхнім місцезнаходженням для прийняття відповідних рішень на загальну суму 378 тисяч гривень.
Знаходяться на розгляді в судових органах податкові повідомлення-рішення, винесені за актами перевірок 5-ти фінансових установ у 2002-2005 роках, на суму 943 тисячі гривень.
Стягнуто до бюджету 405 тисяч гривень, у тому числі по перевірках банківських установ 273 тисячі гривень, по небанківських фінансових установах – 132 тисячі гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року рівень надходжень за результатами перевірок збільшився на 223 тисячі гривень, або в 2,7 раза.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ