Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податкова міліція Львівщини відшкодувала до бюджету 4 млн грн

Упродовж січня-червня 2015 року податкова міліція Львівщини зафіксувала 69 кримінальних правопорушень, 36 з них - важкі. В рамках розслідування порушень до державного бюджету відшкодовано 4 мільйони гривень. Про це сьогодні, 16 липня, під час брифінгу розповів начальник оперативного управління ГУ ДФС у Львівській області Любомир Лоневський.

Також зареєстровано 9 кримінальних правопорушень в сфері держзакупівель і розпорядження державними коштами, накладено арешт на майно понад 2,5 мільйони гривень. Ведуться слідчі дії.

Загалом, стверджує він, за півроку податкова міліція попередила втрати бюджету на суму 17 млн гривень, вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на 9 млн гривень, повернули в бюджет близько 4 млн гривень.

В межах компетенції, перед податковою міліцією області поставлено відповідальне завдання щодо виявлення кримінальних правопорушень у митній сфері. Йдеться про руйнування різноманітних схем «сірого» імпорту, товарної контрабанди, «утоплення» транзитних вантажів, додав Лоневський.

«Попри те, що в цій новій царині законодавством визначено прерогативу інших правоохоронних органів, нам вдалося продемонструвати принципову позицію. У січні-червні розпочато 7 кримінальних проваджень, по яких уже відшкодовано 183 тисяч гривень», - підсумував Любомир Лоневський.

Нагадаємо, що Любомира Лоневського на пост начальника оперативного управління ГУ ДФС у Львівській області призначено 17 квітня 2015 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ