Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Податкова міліція Львівщини виявила чергову підпільну АЗС

17 травня в межах широкомасштабної операції під умовною назвою «Акциз-2016», на території Львова працівники податкової міліції припинили незаконну діяльність нелегальної автозаправної станції, яка спеціалізувалася на реалізації дизпалива сумнівного походження, повідомила прес-служба ГУ дФС у Львівській області.

В ході слідчих дій задокументовано факти реалізації і функціонування „підіпльної” АЗС, виявлено і вилучено 23 тис. літрів дизпалива невідомого походження орієнтовною вартістю 460 тис.грн. та чорнові записи. Порушено клопотання про накладення арешту на майно у судовому порядку.

Тривають слідчі дії в межах кримінального провадження за статтею 204 КК України за фактом незаконного зберігання і збуту підакцизних товарів.

Як зазначив перший заступник начальника ГУ ДФС у Львівській області Олег Стельмащук: «З початку 2016 року це вже третя за рахунком нелегальна АЗС, діяльність якої припинено податковою міліцією Львівської області. По перших двох фактах у Дрогобичі і у Львові матеріали вже передано до суду, а в одному з них навіть є судове рішення про конфіскацію АЗС і штрафні санкції на понад 66 тис. гривень.”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ