Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Податкова міліція Львівщини знешкодила підпільне виробництво алкоголю

Як повідомили в прес-службі ДФС Львівщини, податкова міліція знешкодила підпільне виробництво алкоголю.

20.09.2016 року в межах цільової операції «Акциз - 2016» працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області проведено комплекс оперативно-слідчих заходів, спрямованих на ліквідацію незаконного, підпільного і масового виробництва фальсифікованих алкогольних виробів.

На підставі ухвал Сихівського районного суду м.Львова, одночасно проведено 7 обшуків на території Радехівського району Львівської області та міста Львова.

Під час обшуків вилучено 720 літрів не облікованого спирту, 600 літрів фальсифікованої алкогольної продукції в пляшках ємністю 0,5  та 0,7 літри, 262 пачки тютюнових виробів, транспортний засіб марки «Мерседес Віто», пуста тара, спиртометри, фільтри, шланги, лійки, корки та інші засоби та пристосування для виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

Всього в ході ліквідації підпільного виробництва виявлено та вилучено підакцизних товарів орієнтовною вартістю понад 600 тис.грн.

За даним фактом ведеться досудове слідство за статтями 199 та 204 КК України.

За такі види злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ