Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Податковий кодекс викликав глибоке занепокоєння Президента, – Акімова

Президент Віктор Янукович стурбований питанням дотримання в ухваленому парламентом Податковому кодексі прав і свобод громадян. Про це повідомила перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова за результатами зустрічі з представниками підприємців.

«По цьому документу в Президента, природно, є глибока стурбованість, пов’язана з питанням, чи гарантується забезпечення захисту прав і свобод громадян у Податковому кодексі, який проголосували у Верховній Раді. Чи немає суттєвого утиску прав і свобод за рахунок нестримного розширення прав державних органів, зокрема Податкової адміністрації», – сказала Акімова.

При цьому перший заступник голови АП зауважила, що експертна група, яка найближчими днями аналізуватиме документ, надзвичайно уважно ставитиметься до всіх моментів, що викликають сумніви.

Сьогодні в Адміністрації відбулася зустріч Акімової з представниками підприємців, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу і вимагають, щоб Президент його ветував, передає Радіо Свобода.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ