Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Подробиці візиту Дональда Трампа до Польщі

Дональд Трамп прибуде до Варшави у середу ввечері і проведе у Польщі кільканадцять годин. Про це пише Польське радіо.

Канцелярія Анджея Дуди підтвердила склад американської делегації під час візиту Дональда Трампа. Очільник кабінету польського президента Кшиштоф Щерський повідомив, що разом з американським президентом завтра до Польщі прибуде його дружина Меланія.

Також до складу делегації мають увійти державний секретар Рекс Тіллерсон, міністри торгівлі і державної скарбниці, а також дружина президента Іванка разом зі своїм чоловіком Джаредом Кушнером.

Окрім них, до Варшави має прилетіти радник президента США з питань безпеки генерал Герберт Раймонд МакМастер.

Дональд Трамп прибуде до Варшави у середу ввечері і проведе у Польщі кільканадцять годин.

У четвер зранку він зустрінеться із польським президентом Анджеєм Дудою. За словами Кшиштофа Щерського, переговори насамперед стосуватимуться питань безпеки. «Ми хочемо, аби результатом цих переговорів стало поглиблення польсько-американської співпраці у галузі оборони і безпеки, а також підкреслення важливості Північноатлантичного пакту для безпеки Європи і Польщі. А з іншого боку, розгляд можливостей економічної співпраці, формування нових польсько-американських інтересів із Польщею як центром, наріжним каменем, адвокатом регіональної економіки, як найсильнішою державою економічно і потенційно – всього регіону».

Також Дональд Трамп візьме участь у саміті Тримор’я і виголосить промову до польського народу на площі Красінських у Варшаві. Увечері в четвер він вилетить на саміт «Великої двадцятки» у Гамбурзі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ