Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Подробиці затримання посадовців «Укрзалізниці»

1/3
Слідчими прокуратури міста Києва спільно з оперативними працівниками Служби безпеки України 06.07.2017 проведено кінцеву стадію спецоперації по документуванню факту прийняття пропозиції неправомірної вигоди начальником та заступником начальника двох департаментів Публічного акціонерного товариства “Укрзалізниця”. Про це повідомили в ГПУ.

Вказані посадовці прийняли пропозицію директора одного з підприємств Київської області щодо одержання грошових коштів в сумі майже 4 млн гривень за вжиття ними особисто заходів щодо укладення договору оренди 9 га землі на території смт Пісківка Бородянського району на Київщині.

На даний час посадовцям повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

В рамках слідства тривають обшуки в приміщенні ПАТ “Укрзалізниця”, а також за місцями проживання фігурантів, в результаті яких вилучено беззаперечні докази їх винуватості.

Довідка. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ