Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Культура

Поети, письменники і співаки закликають українців відстояти майбутнє

Поет і письменник Сергій Жадан закликає українців не дозволяти безвідповідальним популістам і шарлатанам торгуватися нашою країною.

Про це він написав на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook.

"Не можна дозволяти купці малоадекватних спекулянтів формувати наше майбутнє", - зазначає він.

"Не можна дозволяти безвідповідальним популістам і шарлатанам торгуватися нашою країною", - пише поет.

"Не можна мовчати й покірно стояти осторонь, коли нас позбавляють права голосу. За великим рахунком, справа навіть не в підписанні цією угоди. Справа в необхідності змін, необхідності усунення цієї влади, необхідності революції. Ми всі потребуємо цих змін, і я певен, що ми зможемо їх здійснити", - уточнив Жадан.

Із таким закликом до українців звернувся співак Олександр Положинський: "Не можу сидіти вдома і чекати до завтра - їду на Михайлівську".

"Не гарячкую і не готовий сліпо крушити все і вся. Вважаю, зараз важливо організовувати групи самозахисту, в яких люди знають одне одного і готові до взаємозахисту та взаємопідтримки. При нагоді, агітувати міліціонерів та беркутівців, які не брали участі в нічному побитті, виступати проти влади на боці народу", - уточнив він.

Співачка і письменниця Ірина Карпа закликала народ визначитися із тим, де збиратися, щоб не платати громадськість.

"Політики!!!! Згуртуйте свої дії, домовтеся, а не рішайте, хто з вас буде президентом… НЕ ПІДДАВАЙМОСЯ ПАНІЦІ! Без страху. З НАМИ СИЛА", - написала вона.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ