Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поїзди "Укрзалізниці" ламаються через мороз

У зв’язку з різким погіршенням метеоумов практично на всіх залізницях України на даний час шість пасажирських поїздів курсують із запізненням. Про це повідомила ПАТ "Укрзалізниця" на своїй сторінці на ФБ

"Зокрема, швидкісний поїзд №706 Перемишль-Київ іде із запізненням на 1 годину 44 хвилини. Швидкісний поїзд №748 Львів-Дарниця іде із затримкою на 1 годину. Поїзд №92 Одеса-Костянтинівка відправився з Одеси із затримкою на 29 хвилин. Поїзд №270 Одеса-Харків вирушив з Одеси із запізненням на 41 хвилину. Крім того, менш як на пів години затримуються у дорозі ще два поїзди: №70 Львів-Маріуполь та №74 Львів-Москва. Швидкісний поїзд №732 Київ-Запоріжжя прибув на кінцеву зупинку із затримкою на 28 хвилин.

У минулу добу (з 8:00 6 січня до 8:00 7 січня) працювало 7 200 залізничників та 14 снігоприбиральних машин.

Укрзалізниця приносить вибачення пасажирам за можливі незручності. Наші працівники докладають усіх зусиль щодо скорочення часу запізнення поїздів та очищення колій і переїздів від снігу. Всі пасажири залізниці гарантовано будуть доправлені до місця призначення".

Водночас на своїй сторінці у ФБ ГО "За якісний транспорт" розмістило фото Ira Hasyuk. На них швидкісний поїзд Київ - Львів - Трускавець, який поламався у Львові на вул. Татарська, 8.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ