Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поки морози львівська нічліжка працюватиме для безпритульних і вдень

На найближчі дні гідрометцентр повідомляє про морозяну погоду без снігу. Відтак, за словами заступника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва, «на час сильних морозів нічліжка даватиме можливість тим, хто не має здоров’я чи не має куди піти, залишитися і на день», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Наш міський Центр обліку і нічного перебування бездомних громадян на час сильних морозів даватиме можливість тим, хто не має здоров’я чи не має куди піти, залишитися у Центрі і на день, отримавши там гарячий чай і якусь легку страву. Працівники Центру якщо бачать, що людині важко чи людина не має куди, піти її залишають на день», - повідомив Василь Косів.

Нагадаємо, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці», зокрема: веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: вул. Кирилівська, 3А, тел.: 2331479, 2331049.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ