Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Полісинтез” потрібно перенести на іншу територію – голова Львівської ОДА

Підприємство „Полісинтез” повинно бути перенесене на іншу територію, і йому вже запропоновано площу для перенесення. Про це у коментарі „Гал-іnfо” заявив голова Львівської ОДА Микола Кміть.
„Там складний конфлікт із громадою, тому вирішення повинно бути динамічне. Я вважаю, що людям треба дати працювати, і перенести „Полісинтез” на іншу територію, - каже Кміть. – Вони („Полісинтез”) ліквідовують ці порушення, які є зараз, працюють і переїжджають на іншу площадку. Площадки ми їм запропонували. Там побудують сучасний завод, який не буде забруднювати середовище, зі всіма допусками. Якщо таке рішення громада сприйме, то все буде нормально. В іншому випадку триватиме серйозний конфлікт”.
Нагадаємо, 21 квітня, після пожежі у цеху, де зберігалась готова продукція ДП „Полісинтез” АТ „Органіка”, Бібрська міська рада прийняла рішення про призупинення діяльності заводу та звернулася до КМУ про припинення функціонування виробництва на території Бібрки. Опісля це рішення підтримали сесії Перемишлянської районної ради та Львівської обласної ради.
Підприємство «Полісинтез» належить польським інвесторам. Підприємство виробляє близько 75% промислової продукції на території Перемишлянського району.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ