Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейські оштрафували водія Андрія Садового

1/2
Cьогодні, 25 березня, патрульні оштрафували водія мера Львова Андрія Садового, про це інформують у спільноті Варта1 на Facebook.

"Респект поліціянтам (борт 0101 днз 1300), які щойно винесли постанову на водія службового автомобіля мера Львова Садового (зупинка, посадка-висадка пасажирів на трамвайній колії). Полісмени не закрили очі на правопорушення навіть коли побачили, що з автівки виходить мер міста, Садовий", - йдеться в повідомленні Варти1.

Водночас, цей факт підтвердила речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

"Патрульні помітили о 16 год 10 хв, автомобіль Toyota, який виїхав на проспект Свободи з вулиці Дорошенка, чим порушив правила, адже там односторонній рух. Патрульні зупинили водія, який одразу визнав своє порушення і сплатив штраф 255 гривень на місці через термінал. Пообіцяв більше не порушувати. Згодом, з‘ясувалося, що це був водій міського голови. У патрульних поліцейських немає пріоритетів. Незалежно від статусу - перед законом рівні усі", - йдеться у її повідомленні.

Своєю чергою, міський голова Львова Андрій Садовий подякував працівникам поліції за якісну роботу.

«Безпека на дорозі є дуже важливою. Ніхто не повинен порушувати правил дорожнього руху, тоді у нас не буде тих нещасних випадків, які маємо за останні роки. Дякую поліції за якісну роботу», - зазначив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ