Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліцейські в Черкасах викрили підпільний цех по виготовленню спирту

Як повідомляє Національна Поліція України, правоохоронці вилучили понад 2,4 тисячі літрів спирту сумнівного походження, обладнання для виготовлення, розливання та зберігання фальсифікату.

Загальна сума вилученого майна сягає 10 мільйонів гривень.

Оперативники Управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції спільно з працівниками внутрішньої безпеки Черкаської області Нацполіції та Черкаської місцевої прокуратури задокументували злочинну групу, яка займалася незаконним виробництвом спирту.

14 липня, під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантів оперативники УЗЕ спільно з працівниками УВБ та прокуратури виявили та зафіксували процес незаконного виробництва спирту.

Правоохоронці встановили, що частину незаконно виготовленого спирту з метою маскування зловмисники фасували з підробленими етикетками під різними торговими марками. Основну частину вони розливали по 5-ти літрових ємностях і розповсюджували серед населення області.

Загалом під час обшуків працівники вилучили 365 літрів водно-спиртової суміші, 2 тисячі літрів спирту, 4 цистерни із понад 30 тисячами спиртової закваски, 150 флаконів із спиртом по 100 мл. із підробленими етикетками.

На даний час, проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення повного кола осіб, причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ