Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Поліція і нацгвардія врятувала гравців «Карпат» від розлючених фанів

Сотня вболівальників ФК "Карпати" спробували "поговорити" з гравцями команди після матчу, в якому "Карпати" програли франківському "Прикарпаттю". Щоб не допустити бійки, автобус команди щільно оточили нацгвардійці і поліцейські в бронежилетах і з палицями.

Приблизно сотня львівських вболівальників намагалися, за їхніми словами, "поговорити" з гравцями ФК "Карпати" після невдалого для команди матчу з франківським "Прикарпаттям". Нагадаємо, "Карпати" поступилися "Прикарпаттю" з рахунком 2:1.

Кілька вболівальників вийшли зі стадіону "Рух" з розбитими, забинтованими головами.

Автобус, в якому прибули до Франківська гравці "Карпат", взяли у кільце бійці нацгвардії й поліцейські. Правоохоронців значно більше. Вони у бронежилетах і з гумовими палицями.

Окремі вболівальники поводилися провокативно, нецензурно лаяли поліцію. "Це не твоя команда, ідіть звідси!" – пробували прорватися до автобуса "Карпат" вболівальники.

Правоохоронці відтіснили фанів від автобуса. На місці керівник управління патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець і заступник начальника ГУ Нацполіції в області Ігор Баб'юк. З правоохоронцями розмовляли представники львівських ультрас. Однак від автобуса ті не відійшли.

Врешті, вболівальники відступили і сховалися від дощу під дерева. Представники ультрас повідомили вболівальникам, що про щось домовилися з гравцями, однак про що саме – не уточнювали.

За кілька хвилин з підтрибунних приміщень вибігли футболісти ФК "Карпати" і швидко сіли в автобус, який негайно виїхав з території стадіону у супроводі автомобілів і кордону поліції.

Як писав КУРС, через безлад на стадіоні, який влаштували львівські фани, арбітр зупиняв матч "Карпати" – "Прикарпаття" майже на півгодини. Перед початком гри львів'яни також відзначилися сутичкою з правоохоронцями.

Kurs.if.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ