Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція Львівщини розшукує шахраїв, які видурюють гроші у охочих придбати авто

Поліція Львівщини встановлює особи зловмисників, які виманили гроші у двох громадян, нібито під виглядом продажу автомобіля. Про це Гал-інфо повідомили у поліції.

В Жидачівське відділення поліції надійшла заява від 39-річного жителя міста Ходорів. За словами чоловіка, невідома особа заволоділа його коштами в сумі 7000 гривень, які 10 травня він переказав на банківський рахунок як передоплату за купівлю автомобіля марки «ВАЗ-2108». Оголошення про його продаж потерпілий знайшов в Інтернеті.

В подібній ситуації опинився також 26-річний житель міста Біла Церква, який звернувся у Залізничний відділ поліції. Знаходячись у Львові, він переказав на рахунок шахрая передоплату за автомобіль «ВАЗ-2109» в сумі 9000 гривень.

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників. За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років.

Поліція попереджає: щоб не стати жертвами аферистів, не здійснюйте жодні передоплати за товар, який пропонують незнайомі особи. Особливо, коли йдеться про значні суми.

                                      


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ