Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція: на території зони ЧАЕС виявили сміття зі Львова

Учора, 24 квітня, на території відчуження Чорнобильської АЕС поблизу відселених населених пунктів Бобер та Королівка невстановлені вантажівки викинули побутове сміття зі Львова. Про це Гал-інфо повідомили в Відділі комунікації поліції Київської області.

Працівники поліції проводять заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації незаконного вивозу сміття.

До Іванківського відділення поліції звернувся один з голів місцевого самоврядування і повідомив, що він виявив купи скиданого сміття біля сіл  Бобер та Королівка.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Іванківського відділення поліції. При проведенні огляду місця події встановлено, що на території зони ЧАЕС знаходиться 9 куп сміття. З кожної купи поліцейські вилучили документи або їх фрагменти, які підтверджують походження твердих відходів зі Львова.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Досудове слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ