Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Поліція назвала брехнею заяву про зникнення добровольця-інваліда

Відділ комунікації поліції Донецької області повідомив про те, що 25-річний доброволець-інвалід з "Айдару" Павло Герасименко одним із перших був затриманий на станції Кривий Торець учора, 13 березня. Після цього його начебто поселили у готель м. Костянтинівка, а станом на 12 годину його вже забрав один із нардепів.

Заяви про зникнення при затриманні на станції Кривий Торець мешканця Київщини не відповідають дійсності. Чоловік дійсно був затриманий для перевірки 13 березня. Проте він був одним із перших, кого перевірили, провели медичний огляд та заселили у готель у м. Костянтинівка. Наразі стало відомо, що його тільки-но забрав звідти народний депутат України.

В інтернеті поширилася інформація про зникнення одного з блокувальників, за інформацією самих блокувальників, майданівця, який втратив ногу. Чоловік дійсно був одним із тих, кого затримали правоохоронці у рамках контрдиверсійних заходів 13 березня. Але його швидко перевірили, провели медичний огляд та відпустили.

Окрім того, чоловік був заселений поліцейськими в готель у м. Костянтинівка, аби йому було де переночувати.

"Враховуючи стан здоров’я, ми поселили його в готель, бо наступного дня він планував рухатися залізничним транспортом додому. А всі, хто намагаються дискредитувати правоохоронців, нехай залишать свої безпідставні спроби. Ми готові відповісти за кожний свій крок, адже діємо у рамках закону", - наголосив заступник голови Нацполіції України - начальник ГУНП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

Він також наголосив, що інформація про нібито зникнення особистих речей на місці блокади у Кривому Торці – також не відповідає дійсності і є нічим іншим, як свідомим введенням людей в оману.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ