Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція нікого не затримала біля нічного клубу у Львові

У військовому комісаріаті та патрульній поліції Львівщини підтвердили проведення заходів поблизу нічного клубу Paradox, однак відповісти, чого саме вони стосувались і яким був їхній результат, відмовились, - Радіо Свобода.

«Зараз ми не можемо розповісти, ми то все нормально, під час брифінгу розповімо. Ніяких затримань не було, я запевняю, і всі перебувають вдома або далі продовжують гуляти», – сказав офіцер групи з роботи із громадськістю Львівського обласного військкомату Роман Поронюк.

Облава на призовників: охорона клубу не пропустила у заклад поліцію

Тим часом, у прес-службі патрульної поліції Льовова повідомили, що їхні патрульні були присутні під час подій біля «Парадоксу», і їх викликали туди представники військкомату і військової прокуратури для охорони громадського порядку, але ніяких інцидентів чи конфліктів не відбувалось.

У ніч на 28 жовтня в Києві співробітники Нацполіції влаштували обшук у нічному клубі, в результаті якого затримали 17 осіб, в яких вилучили речовини, схожі на наркотичні. Окрім того, за даними поліції, ще 32 молодих чоловіків, які «ухилялися від призову», доставили до військкомату.

Ввечері 29 жовтня один із адвокатів затриманих Роман Стойчев повідомив, що всіх затриманих у ніч на суботу в клубі Jugendhub відпустили.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська має намір звернутися до прокуратури через затримання у нічному клубі Jugendhub у Києві в ніч на 28 жовтня.

Водночас у військкоматі Києва наголошують на законності дій правоохоронців під час нічного рейду у клубі Jugendhub і вказують на взаємодію з органами Нацполіції «щодо розшуку призовників, які ухиляться від призову на строкову військову службу».

Згідно із президентським указом, призов на строкову військову службу громадян України здійснюється в жовтні – листопаді 2017 року. Кабмін постановив, що чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу в жовтні – листопаді, становить 10 460 осіб.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ