Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція Німеччини готова прийняти на стажування українських колег

Поліція Німеччини готова прийняти на стажування українських колег, - Урядовий портал.

Стажування вітчизняних правоохоронців може розпочатися в квітні наступного року, а в його рамках передбачається вивчення досвіду іноземних колег у кількох сферах поліцейської роботи. Про це йшлося сьогодні, 9 грудня, на зустрічі т.в.о. Голови Національної поліції України Вадима Трояна з Віце-президентом Федеральної поліції Федеративної Республіки Німеччина Юргеном Шубертом.

Учасники зустрічі обговорили можливість направлення на стажування до правоохоронних органів Німеччини кількох представників Національної поліції України. Під час стажування українські поліцейські ознайомляться з досвідом німецьких колег у кількох сферах правоохоронної діяльності.

Стажування передбачає вивчення кількох питань. Зокрема, йдеться про протидію торгівлі людьми, незаконним операціям з наркотиками, незаконним заволодінням транспортними засобами, виявлення підроблених документів, а також про координацію діяльності підрозділів поліції у боротьбі із транскордонною злочинністю.

Крім того, в рамках стажування українські правоохоронці можуть вивчити досвід поліції ФРН щодо виявлення і припинення злочинів на воді та у прибережній зоні.

Вадим Троян подякував Юргену Шуберту за сприяння з боку Федеративної Республіки Німеччина у розбудові Національної поліції України, а також висловив сподівання на подальше розширення співпраці між поліцейськими структурами двох країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ