Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція на Одещині вилучила 50 кг марихуани та 25 кг коноплі

На Одещині правоохоронці виявили та знищили плантацію засаджену коноплею. На земельній ділянці, яка була обладнана поливною системою, зловмисники вирощували більше 1 тисячі кущів коноплі, - відділ комунікації поліції в Одеській області.

В ході проведення операції «Мак-2017» співробітники відділу по боротьбі з наркозлочинністю ГУНП в Одеській області, спільно з працівниками Роздільнянського та Великомихайлівського відділів поліції ГУНП, а також представником прикордонної служби оперативно-розшукового відділу«Великомихайлівка» під час здійснення відпрацювання оперативної інформації щодо вирощування рослин конопель у значній кількості в с. Цибулівка Великомихайлівського району Одеської області виявили земельну ділянку засаджену коноплею.

Земельна ділянка, на якій вирощувались нарковмісні рослини, була обладнана крапельною поливною системою та рослини конопель мали ознаки культивування.

На даній території були розміщені також приміщення, де зберігалися наркотичні речовини та приладдя для догляду за рослинами.

При огляді двох нежитлових приміщень було виявлено поліетиленову сумку з насінням конопель вагою 25 кг та полімерну ємність з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, схожою на марихуану, вагою 50 кг та приладдя для подрібнення рослинної речовини.

За цінами чорного ринку вартість вилучених наркотичних речовин складає біля 3 мільйонів гривень.

Вилучені наркотичні засоби направлено на проведення експертизи.

Правоохоронці встановили особу власника даної земельної ділянки, а також чоловіка, який виконував обов’язки охоронця зазначеного домоволодіння. Проводяться заходи щодо притягнення даних осіб до відповідальності.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ